Επιλέξτε το Χρώμα Κιμωλίας Pinty Plus σε Spray για Ultra ματ φινίρισμα και βελούδινη εμφάνιση. Επαναστατικό προϊόν που σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα πολλές επιφάνειες, ώστε να δώσετε μια vintage πινελιά στα αντικείμενά σας. Δεν χρειάζεται αστάρι για την εφαρμογή του. Ιδανικό για ξύλο, μελαμίνη, καμβά, σίδερο, πλαστικό, χαρτόνι, ακόμα και σε γυαλί. Καθώς δεν περιέχει επιθετικούς διαλύτες, δεν προσβάλλει τη διογκωμένη πολυστερίνη (πολυστυρένιο)

Σπρέι κιμωλίας Pintyplus Chalk


Σπρέι κιμωλίας για διακοσμητικούς σκοπούς. Εξαιρετικό ματ φινίρισμα με βελούδινη εμφάνιση. Ιδανική για οποιαδήποτε επιφάνεια συμπεριλαμβανομένου του διογκωμένου φελιζόλ. Μπορεί να πλυθεί με σαπούνι και νερό μέσα στα πρώτα 15 λεπτά. Μέγιστη κάλυψη και γρήγορο στέγνωμα. Είναι με βάση το νερό και συνεπώς πιο φιλικό για το περιβάλλον.

Εφαρμογές


Επιτρέπει τη διακόσμηση εύκολα πολλαπλών επιφανειών, ώστε να δώσετε μια πινελιά vintage στα αντικείμενα σας. Ιδανικό για ξύλο, μελαμίνη, καμβά, σίδηρο, πλαστικό, χαρτόνι και ακόμη και σε γυαλί. Καθώς δεν περιέχει επιθετικούς διαλύτες, δεν προσβάλει το διογκωμένο φελιζόλ.

Η βαφή ψεκασμού κιμωλίας Pintyplus ενδείκνυται για τους οπαδούς και τους επαγγελματίες του κόσμου διακόσμησης και αποκατάστασης. Η μορφή του σπρέι ελαχιστοποιεί το χρόνο που χρειάζεται για τη βαφή επειδή καλύπτει πολύ γρήγορα και βάφει ομοιόμορφα οποιαδήποτε επιφάνεια. Αποφεύγει επίσης τα σημάδια της βούρτσας και επιτρέπει την όψη παλαίωσης.

  • Κάλυψη = 2 m2.
  • Χρόνος στεγνώματος 20 λεπτά, ολικό σε 1 ώρα.
  • Επαναβάψιμο με την ίδια βαφή σε 1 ώρα.
  • Επαναβάψιμο με άλλη βαφή σε 24 ώρες.

Πως να το εφαρμόσετε?


Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφτεί πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ρύπους. Ανακινήστε το δοχείο έντονα για ένα λεπτό.

Ψεκάστε το προϊόν έχοντας το δοχείο σε κάθετη θέση. Ψεκάστε από απόσταση 25 cm, εφαρμόζοντας λεπτά και γρήγορα στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Για να επιτευχθεί μια ομοιόμορφη κάλυψη και να αποφευχθεί η στάλαξη, συνιστάται η εφαρμογή αρκετών λεπτών στρωμάτων αντί για παχιά.

Μόλις στεγνώσει, σκουπίστε με ένα πανί για να αφαιρέσετε ίχνη σκόνης κιμωλίας. Συνιστάται επίσης να γίνει το ίδιο και μεταξύ των στρωμάτων για να αποφευχθεί η τοποθέτηση του νέου στρώματος στα μη προσκολλημένα σωματίδια.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα ομαλό φινιρίσμα, συνιστάται η εφαρμογή πολλών λεπτών στρώσεων, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν και να λειανθούν ελαφρά μέχρι να αποκτήσετε την επιθυμητή υφή.

Συμβουλές Εφαρμογής


Χρώμα Κιμωλίας σε Spray για Ultra ματ φινίρισμα και βελούδινη εμφάνιση. Επαναστατικό προϊόν που σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα πολλές επιφάνειες, ώστε να δώσετε μια vintage πινελιά στα αντικείμενά σας. Δεν χρειάζεται αστάρι για την εφαρμογή του. Ιδανικό για ξύλο, μελαμίνη, καμβά, σίδερο, πλαστικό, χαρτόνι, ακόμα και σε γυαλί. Καθώς δεν περιέχει επιθετικούς διαλύτες, δεν προσβάλλει τη διογκωμένη πολυστερίνη (πολυστυρένιο)riculis per. Eos at prima voluptua fabellas, his eruditi gloriatur definitiones cu

Οδηγός Εφαρμογής σπρέϊ κιμωλίας:

Πως να βάψετε vintage κάδρα:

Πως να δημιουργήσετε εφέ με το σπρέϊ κιμωλίας:

Πως να βάψετε μια καρέκλα ΙΚΕΑ:

Πως να διακοσμήσετε ένα κομοδίνο:

Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις Pinty Plus!

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out
Sold out